2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 24o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Péntek reggel elindult az iskolába, de azóta nem érkezett haza egy budapesti lány

frisshirek.hu, 2023. június 18. - 10:26
Péntek reggel elindult az iskolába, de azóta nem érkezett haza egy budapesti lány

A XIII. kerületi rendőrök nagy erőkkel keresik a 14 éves lányt - írta meg a rendőrség honlapján.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat

az ismeretlen helyen tartózkodó Németh Melissza Jázmin ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány június 16-án 7 óra 20 perc körül egy VII. kerületi iskolába ment, ám azóta onnan nem tért haza, a rendőrök jelenleg is keresik.

Németh Melissza Jázmin eltűnésekor hosszú ujjú, fehér ruhát viselt, amely lábszár magasságban a bal oldalon felvágott szoknyában végződik, bal oldalán arany színű gombokkal és fekete övvel. Lábbelije fehér sportcipő volt.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Németh Melissza Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon - zárta híradását a police.hu.