2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 24o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Majdnem megölte saját anyját egy nő Budapesten

frisshirek.hu, 2023. június 19. - 19:15
Majdnem megölte saját anyját egy nő Budapesten

A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást egy nővel szemben, édesanyját próbálta megölni tavaly nyáron - adta hírül honlapján a hatóság.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Egy fiatal nő fojtogatta, majd késsel több alkalommal megszúrta édesanyját

2022. augusztus 22-én Budapesten, egy XII. kerületi lakásban - ahogy arról a rendőrség tavaly beszámolt. Az anya a szúrások következtében életveszélyesen megsérült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság beosztottjai a helyszínen elfogták az akkor 28 éves feltételezett elkövetőt. A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nőt, aki nem tagadta a cselekményt. Az igazságügyi elmeszakértők azt állapították meg, hogy

a nő kóros elmeállapotban szenvedett a bűncselekmény elkövetésekor is, ezért a bíróság kényszergyógykezelését rendelte el.

Az életvédelmi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségre.