2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 24o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Nagy-Vargha Zsófia: fontos, hogy az anyák mellett az apák is kapjanak támogatást

frisshirek.hu, 2023. június 19. - 18:47
Nagy-Vargha Zsófia: fontos, hogy az anyák mellett az apák is kapjanak támogatást

Fontosnak nevezte a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkára hétfőn Budapesten, hogy a tárca intézkedései az anyák mellett az apákat és a nagyszülőket is elérjék.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Nagy-Vargha Zsófia a Férfiak Klubja szervezésében tartott Vállvetve Apával elnevezésű eseményen

üdvözölte, hogy meghonosodott az amerikai eredetű apák napja Magyarországon is.

Azt is fontosnak nevezte, hogy egyre több jelentkezés érkezik a családbarát munkahely címre. Nagy-Vargha Zsófia megköszönte a Pest Vármegyei Kormányhivatalnak, hogy családbarát munkahelyként szem előtt tartja a családok és a dolgozók érdekeit, és a Vállvetve Apával kezdeményezés mellé állt.

Tarnai Richárd Pest vármegyei főispán elmondta, úgy igazságos, hogy a gyerekek is belelássanak az apukák munkájába, ami a Vállvetve Apával kezdeményezés egyik fő szempontja, majd kijelentette:

az igazság helyreállításának az egyik lehetősége ez a nap, éljetek vele apukatársak!

A frisshirek.hu összeállítását az apák napjáról az alábbi linken olvashatja.

A kiemelt kép forrása: Tarnai Richárd Facebook-oldala