2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 24o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Százmillió forintot érő kábítószer-fogás Szigetszentmiklóson – videóval

frisshirek.hu, 2023. június 19. - 17:35
Százmillió forintot érő kábítószer-fogás Szigetszentmiklóson – videóval

Százmillió forintot érő kábítószert foglalt le a rendőrség Szigetszentmiklóson - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Még hétfőn rontottak be felderítők egy faházba, amelyben többféle drogot találtak egy 36 éves férfinál

- szemlézte a rendőrség közleményét az MTI. Lefoglaltak csaknem 40 kilogramm fehér port (a szakértő szerint amfetamint), közel 6,5 kiló zöld növényi törmeléket (marihuánát), valamint csaknem negyed kilogramm fehér rögös anyagot (kokaint).

A gyanúsított csepeli lakásában a rendőrség 2 millió forintot, több százezer forintot érő eurót és dollárt, valamint egy quadot is lefoglalt.

A férfit közben letartóztatták, ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság - olvasható a közleményben.

A kiemelt kép forrása: police.hu