2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 25o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Templomot és óvodát sem kímélt egy erdőkertesi tolvaj

frisshirek.hu, 2023. június 19. - 19:45
Templomot és óvodát sem kímélt egy erdőkertesi tolvaj

Óvodából, templomból, gyermekközpontból is lopott egy 18 éves férfi. A veresegyházi rendőrök egy bozót tövébe bilincselték majd őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta - adott hírt a történtekről a rendőrség honlapján.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ballagási ünnepen mulatták az időt a résztvevők, amit június 5-én kihasználva sündörgött be a veresegyházi óvodába D. József

- kezdte beszámolóját a rendőrség. Egy öltözőszekrényből két pénztárcát emelt el, majd az intézményből kifelé vette az irányt. A szülők szeme -gyermekeik mellett- a pályán volt, ketten eredtek a férfi után, miközben értesítették a rendőrséget. A fiatal nem jutott messzire, míg őt az óvodából követték, a percek alatt kiérkező rendőrök más irányból állták útját, végül egy bokor tövében kapták el.

A tárcákat minden értékkel együtt megtalálták a rendőrök, azok visszavándorolhattak tulajdonosaikhoz.

Az erdőkertesi férfit bevitték a kapitányságra és kikérdezték, mint kiderült, több, az elmúlt időszakban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is van a rovásán. A gyanú szerint napokkal ezelőtt

egy fóti templom ablaküvegét törte be és kirámolt egy perselyt,

majd a fóti gyermekváros központjába tette tiszteletét, ahonnan mobiltelefonnal, pénztárcával és bankkártyával távozott, utóbbival később vásárolt is. Az őrizetbe vett férfi gyanúsítása ellen nem tett panaszt, -részben- beismerte a bűncselekmények elkövetését. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott férfi ellen lopás bűntette, lopás vétsége, valamint csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

A kiemelt kép forrása: police.hu