2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 24o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Megrázó ballagási tablóval búcsúznak a pályát elhagyó tanároktól egy budakalászi iskolában

frisshirek.hu, 2023. június 20. - 20:00
Megrázó ballagási tablóval búcsúznak a pályát elhagyó tanároktól egy budakalászi iskolában

Rendhagyó tabló került a Szentistvántelepi Általános Iskola tanári szobájának falára – írja a budakalasz.hu. A tablón nem a nyolcadik osztályos tanulók képe szerepel, hanem azoké a tanároké, akik most, vagy az elmúlt 1-2 évben hagyták el a pályát.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A lap szerint a tizenegy tanárral sem teljes a tabló, mert voltak olyanok, akik nem szerettek volna felkerülni rá.  

„A tablón szereplő kollégák egytől egyig nagyon szerettek az iskolánkban tanítani. A többség az idei tanév végén hagyja el a közoktatást. Van köztünk olyan is, aki elmegy az iskolából, de nem szeretett volna rákerülni a tablóra. A tablón szereplők között vannak olyanok is, akik az elmúlt 1-2 évben léptek ki. Az ő hiányukat azóta is éreztük” – írta az egyik tanár a Facebookon.