2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 25o - 28o
Az ország 19 megyéjében

Fokozott motoros forgalom várható a Budapest környéki utakon a hétvégi Harley-Davidson-fesztivál miatt

frisshirek.hu, 2023. június 21. - 15:35
Fokozott motoros forgalom várható a Budapest környéki utakon a hétvégi Harley-Davidson-fesztivál miatt

Több ezer motoros várható a június 22-25. között Budapesten rendezendő a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiváljára, ezért a következő napokban fokozott motoros forgalomra számíthatnak a közlekedők a főváros környéki utakon - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kiemelten érintett lehet az M0-s és M2-es autóút, az M5-ös, M6-os, M1-M7es autópályák bevezető szakaszai, a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főút, valamint a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai

- tették hozzá, a közlekedőktől fokozott figyelmet kérve. Kitértek arra is, hogy a fesztivál részeként

az ország több vidékére szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat,

többi között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba. A vezetett túrák útvonaláról további részletek találhatóak a hd120budapest.hu/site/hu/turak oldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy tájékozódjanak az ideiglenes korlátozásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu weboldalon.

A kiemelt kép forrása: Harley-Davidson Budapest Facebook-oldal