2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 25o - 27o
Az ország 19 megyéjében

Rendett tett a BKK az Örsön

frisshirek.hu, 2023. június 22. - 11:00
Rendett tett a BKK az Örsön

Újra az Örs vezér terén tartott köztisztasági és közrendvédelmi akciót a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön. A cég partnereivel közösen megtisztította a XIV. és a X. kerület határán elterülő forgalmas közlekedési csomópont.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A BKK csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy az akcióban részt vettek a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági és FŐKERT Kertészeti Divízió, valamint a BKV Zrt. munkatársai, akik

speciális gépekkel és kézi erővel kitakarították a teret, a metróaluljárót, valamint a buszfordulót és a villamosmegállót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fokozott rendőri jelenlétet biztosított a helyszínen. Az összehangolt munkából kivette a részét a rendészeti tevékenységet végző Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, a MÁV-HÉV Zrt. rendészete, a Zuglói Önkormányzati Rendészet, valamint a Kőbányai Közterület-felügyelet is. Ők a rendőrökhöz hasonlóan vissza-visszatérve ellenőrizték a környéket.

Ugyancsak támogatták az együttműködést a Menhely Alapítvány munkatársai, akik a téren tartózkodó otthontalanoknak nyújtottak gyors segítséget. Az akció július 6-án a Blaha Lujza tér, majd július 20-án a Nyugati pályaudvar és környéke következik - áll a közleményben.

A kiemelt kép forrása: a BKK Facebook-oldala