2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 25o - 27o
Az ország 19 megyéjében

Viking hajó köt ki szombaton a Bem térnél - szabad a szelfi

frisshirek.hu, 2023. június 23. - 20:00
Viking hajó köt ki szombaton a Bem térnél - szabad a szelfi

Viking hajó áll meg szombat délután a Dunán, a Bem térnél, és ingyenesen meg lehet majd nézni – derült ki az esemény Facebook-oldaláról. Az esemény szervezője a Skandináv Ház Alapítvány, aminek célja a skandináv kultúra, értékek és életmód magyarországi népszerűsítése.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A program ingyenes, előzetes regisztráció sem szükséges hozzá, úgy hirdetik, hogy két órára fel lehet menni a hajóra szelfizni, háttérben a Parlamenttel, szúrta ki a telex.hu.

A hajó Norvégiából indult, nemrég érintette Bécset és Pozsonyt, a hétvégi budapesti megálló után pedig Belgrádba, majd a Fekete-tengeri Konstanca kikötőjébe indul tovább, ahová 2403 kilométernyi dunai hajózás után érkezik meg.

Fotó: Vikingskipet Saga Farmann Facebook-oldala