2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 24o - 25o
Az ország 19 megyéjében

Ellepték a fesztiválozó harley-sek Budapestet, hatezer motoros dübörög át a városon - képek

frisshirek.hu, 2023. június 24. - 16:00
Ellepték a fesztiválozó harley-sek Budapestet, hatezer motoros dübörög át a városon - képek

Csütörtöktől vasárnap estig rendezik a Harley-Davidson 120. születésnapját ünneplő nemzetközi fesztivált Budapesten, a Puskás Aréna Park területén, természetesen mindenféle programokkal reggeltől estig. Szombaton késő délelőtt és kora délután zajlik le Budapest történetének legnagyobb motoros felvonulása: hatezer motoros vonul végig a város legszebb részein, a Puskás Arénától át a Dunán Pestről Budára és vissza.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kifejezetten motoros szemmel érdekesnek tűnnek a vezetett túrák. A hazai helyszíneken pedig a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhátba, a Dunakanyarba, a Vértesbe és Domonyvölgybe viszik a motorosokat, valamint kifejezetten off-road útvonalra a Pan Americásokat – számolt be a rendezvényről a totalbike.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert, MTI/Hegedüs Róbert