2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Budapest: 25o - 27o
Az ország 19 megyéjében

Elvitte az anya a gyerekeket nevelőszülőktől, a rendőrség keresi őket

frisshirek.hu, 2023. június 24. - 16:30
Elvitte az anya a gyerekeket nevelőszülőktől, a rendőrség keresi őket

A monori rendőrök most is keresik azt az anyát, aki magával vitte három gyermekét jelenlegi gyámjuktól – írja a police.hu

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Monori Rendőrkapitányság kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

Két kislány és egy kisfiú eltűnése miatt fordult a rendőrséghez a közel kilenc évvel ezelőtt gyámjukként kijelölt asszony. Nyáregyházi otthonukból 2023. június 22-én délelőtt vitte magával a gyerekeket – minden valószínűség szerint – a rájuk vigyázó anyjuk. A negyvenkét éves Tatai Katalin és gyermekei, a tizenegy éves Némedi Emília Ida, a tízéves Némedi Dániel Károly, valamint a nyolcesztendős Tatai Mercédesz azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról.

A monori rendőrök mindent megtesznek a kicsik és anyjuk megtalálása érdekében, a gyorsabb eredmény érdekében a lakosság segítségére van szükség.

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Tatai Katalint, vagy gyermekeit látta, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón!

Az édesanya: